ANKARA / SİNCAN - Özkent Akbilek Ortaokulu

Mrt

Yıldız kız voleybol takımı Ankara 5. si olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ederiz, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Atasözü ve deyimlere farklı bir bakış kazandıran değerli yazarımız Hale EŞTÜRK ALTAY'ın okulumuza gelmesinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

12 Mart 1921´de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen bağımsızlığımızın sembolü İstiklâl Marşı´mızı kutluyor,  İstiklal Marşı Yazarı Mehmet Akif ERSOY' u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Öğrencilerin temizlik konusundaki farkındalığını artırmak ve okulun genel temizliğine katkıda bulunmak amacıyla okulumuzda yarışma düzenleniyor. Bu ayın kazanan sınıfı 6/C oldu. Bu öğrenciler, sınıflarını temiz ve düzenli hale getirerek örnek bir davranış sergilediler.

Şbt

Atasözü ve deyimlere farklı bir bakış kazandıran değerli yazarımız Hale EŞTÜRK ALTAY 15 Mart 'ta okulumuz öğrencileri ile buluşacak. Söyleşiye tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Aile Eğitimi Bülteni

(İçeriği görmek için tıklayınız.)

Şbt

Ankara ili ortaokullar arası badminton turnuvasında öğrencilerimiz okulumuzu temsil ederek Ankara il üçüncülüğü elde ettiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, emek veren Beden Eğitimi öğretmenimiz Ersin GÖKDEMİR'e teşekkür ederiz.

Şbt

Yıldız Erkek Karate Bölge Finali şampiyonu öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

8/C Muhammet Ali TÜMEL
8/E Ali Kemal DURMAZ

Şbt

Okulumuz öğrencisi Hiranur İSİYEL 2023/2024 Çorum'da düzenlenen Yıldız Kız Judo müsabakalarında Türkiye 3. olarak Bronz madalya almıştır. Kendisini tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

rehberlik çalışmaları

rehberlik çalışmaları

spor müsabakaları

Ock

okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte Emniyet genel müdürlüğü,polis müzesi,özel harekat başkanlığı,,havacılık daire baskanlığına gezi düzenlendi

Ock

Okulumuz öğrencileri tarafından Gazze deki cocuklar için yardım kumbara oluşturulmuştur.Toplanan yardımlar ihh derneği ile gönderilecektir.

Ara

okulumuzda gazzede ki soykırım ı gündeme getirmek için öğrencilerimiz tarfından değerler eğitimi köşesinde etkinlikler yapılmıştır.