Nis

Ankara Yıldız Judo seçmelerinde 2. olmuş ve gümüş madalya alan öğrencilerimizi tebrik eder başarıların devamını dileriz.

Hiranur İSİYEL
Mert Ali KOPAR
Haticenur İSİYEL

Nis

Yıldız Erkekler Bölge Okullar Arası Boks Şampiyonu Battal SARI'yı başarılarından dolayı kutluyoruz.

Nis

"Z-Kütüphane açılışımıza katılan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih KARAASLAN'a, Şube Müdürü Hasan ÖZKAN'a, okul ve kurumların değerli yöneticilerine, "Kitap Kumbaram" projesi koordinatörü Gönül KOVAN GÜRAKAN'a, saygıdeğer meslektaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ederim."

Yusuf ÇALIŞKAN
                                                                                  OKUL MÜDÜRÜ

Nis

8.sınıf öğrencilerimizi LGS'ye motive etmek ve liseleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla sınavla öğrenci alan ASO Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Koleji ve Erman Ilıcak Fen Lisesine ziyaretlerini geçekleştirdik.

Nis

19 Nisan Cuma günü saat 10.00'da okulumuzun birinci katında bulunan Zenginleştirilmiş Kütüphanenin açılışını yapacağız. Programa teşriflerinizi bekliyoruz.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimizin bu güzel videoları için kendilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz Kudüs'e yardımda bulundu. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 6/F sınıfı öğrencilerinden Münevver İlknur UZUNER Yıldız Kız Karete kategorisinde Ankara birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi okulumuzda coşkuyla kutlandı. Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da kutlandı.
Programın hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kahraman şehit askerlerimizi ve ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Sınıf içi öğrenme kadar sınıf dışı öğrenmeye de önem veriyoruz. Okulumuz öğretmenlerinin çalışmaları doğrultusunda düzenlenen panolarımızı inceleyebilirsiniz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yıldız kız voleybol takımı Ankara 5. si olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ederiz, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Atasözü ve deyimlere farklı bir bakış kazandıran değerli yazarımız Hale EŞTÜRK ALTAY'ın okulumuza gelmesinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

12 Mart 1921´de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen bağımsızlığımızın sembolü İstiklâl Marşı´mızı kutluyor,  İstiklal Marşı Yazarı Mehmet Akif ERSOY' u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Öğrencilerin temizlik konusundaki farkındalığını artırmak ve okulun genel temizliğine katkıda bulunmak amacıyla okulumuzda yarışma düzenleniyor. Bu ayın kazanan sınıfı 6/C oldu. Bu öğrenciler, sınıflarını temiz ve düzenli hale getirerek örnek bir davranış sergilediler.

Şbt

Atasözü ve deyimlere farklı bir bakış kazandıran değerli yazarımız Hale EŞTÜRK ALTAY 15 Mart 'ta okulumuz öğrencileri ile buluşacak. Söyleşiye tüm öğrencilerimiz davetlidir.